Boekingen

Mig Buff is een veelzijdige band met een breed repertoire, door het brede repertoire kan Mig Buff de setlist aanpassen naar wens van de boeker. Hieronder vindt u de drie mogelijkheden waarin Mig Buff te boeken is.

 

Mig Buff Regular

Mig Buff speelt volledig versterkt zijn show waarin top hits van vroeger en nu de revue zullen passeren. Hierbij voorziet Mig Buff het repertoire van zijn “eigen jasje”, wat zeker zal aanspreken bij jong en oud. Met Mig Buff Regular kunt u een avondvullend programma met professioneel licht en geluid verwachten.

Mig Buff Acoustic

In overleg met de opdrachtgever zal Mig Buff onversterkt of beperkt versterkt zijn repertoire spelen. Hits van vroeger en nu worden in een “akoestisch jasje” gestoken. Mig Buff Acoustic is ideaal voor intiemere feestjes waar de band niet per se het middelpunt hoeft te zijn.

Mig Buff Popquiz

De popquiz is de ideale activiteit om met vrienden, familie of bedrijf samen te komen. Deze activiteit bestaat uit verschillende vragenrondes waarin de muziekfragmenten live ten gehore zullen worden gebracht door Mig Buff. De fragmenten bestaan veelal uit Top 2000 nummers en zullen bekend zijn bij het grote publiek. Er is uiteraard genoeg ruimte om de échte kenner in jezelf naar boven te halen! Hieronder een aantal voorbeeldrondes:

Introronde: Het intro van een bekend nummer wordt gespeeld. Aan de deelnemers de vraag: “Wie is de uitvoerende artiest en wat is de titel van het nummer?”

“Waar komt het vandaan?”-ronde: Mig Buff speelt een fragment van een bekend nummer. Hier zijn we opzoek naar de uitvoerende artiest, de titel van het nummer en het land van oorsprong.

Soloronde:
Aan de hand van een solo of thema van een bekend nummer, zijn we opzoek naar de uitvoerend artiest en de titel.

Mash-upronde: 
Mig Buff speelt een Mashup van twee nummers. Aan de deelnemers de vraag: “Wie is de uitvoerende artiest en wat is de titel van het nummer wat je instrumentaal hebt gehoord? Wie is de uitvoerende artiest en wat is de titel van het nummer van het nummer waarvan de tekst wordt gezongen?”

Afmaakronde: 
Mig Buff speelt een bekend nummer welke abrupt worden onderbroken. We zijn hier opzoek naar het aansluitend stuk tekst.

In overleg met de opdrachtgever zijn er uiteraard rondes op maat te maken. De duur van de activiteit is avondvullend maar uiteraard in overleg aan te passen of te omlijsten met live muziek.

De popquiz is een laagdrempelige activiteit voor iedereen en belooft veel vermaak en gezelligheid!